Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

Internetdiensten

U wilt succesvol online zijn met uw website of webshop, een uitgebreide hosting of een gestructureerde marketing uiting? En u heeft hier geen tijd voor, zin in of verstand van? Wij ondersteunen ondernemers zoals u, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

WX Automatisering levert diverse internetdiensten zoals Domeinregistratie, Webhosting en Webdesign.
U kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties, het plannen, inrichten on onderhouden van uw webshop of het verbeteren van uw online marketing strategie.

Of het nu om een kleine website gaat of een complexe webapplicatie, met meer dan 15 jaar ervaring verzorgen wij voor u het gehele traject van idee tot marketing.
Hierbij houden wij nauwkeurig uw wensen en eisen aan maar adviseren ook op het gebied van functionaliteit, budget beheersing en marketing aspecten van uw project.

Domeinregistratie, Webhosting & Webdesign

WX Automatisering verzorgt uw website van A tot Z. Van domeinregistratie en hosting tot aan ontwerp, bouw, onderhoud en zoekmachine-optimalisatie. Alle websites worden gebouwd in een open source CMS systeem. Dit houdt in dat u de websites volledig zelf kunt onderhouden en u ons alleen maar nodig hebt voor eventuele ondersteuning.

Webshops

Wilt u succesvol online uw artikelen verkopen? Dan heeft u meer dan alleen een goed werkende webshop nodig. WX Automatisering is daarin zeer ervaren. Doordat we ook eigen webshops hebben en daarvoor ontwikkelen, passen we functionaliteiten zelf in de praktijk toe. Hierdoor zijn we niet alleen theoretisch en technisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling, maar ook praktisch.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Goede vindbaarheid in Google is van essentieel belang om bezoekers op uw website te krijgen. Om dat te bereiken is nog niet zo eenvoudig. Zoals u weet heerst er grote concurrentie. Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart. Hoe goed uw site scoort is afhankelijk van een groot aantal aspecten, waar u zelf niet altijd even veel invloed op hebt. WX Automatisering is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en weet deze toe te passen voor uw succes.

Wilt u meer weten over onze internetdiensten ?  Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact