Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

ICT Advies

ICT Advies

WX Automatisering denkt graag met u mee. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten, managen, onderhouden en beheren van complexe ICT-projecten. Wij adviseren de best mogelijke processen en middelen zodat u efficiënter kunt werken en daardoor kosten bespaart.

Is uw organisatie in ontwikkeling en sluit uw huidige IT daar onvoldoende op aan? Heeft u behoefte aan gedegen IT-advisering voor uw organisatie? Groeit uw organisatie en wilt u weten hoe uw IT daarop het beste kan aansluiten?

WX Automatisering maakt samen met u een plan van aanpak om uw IT strategisch verder te ontwikkelen. We analyseren uw huidige gebruik en informatiesystemen, de systeeminfrastructuur, uw organisatiedoelstellingen en uw wensen. Op basis van deze analyse ontvangt u van ons een gericht ICT advies en maken we een stappenplan voor de implementatie van IT.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven wij u graag ICT advies op maat. Met een kritische blik bekijken wij uw huidige situatie en kijken wij waar voordelen te behalen zijn.

Tijdens dit gesprek komen de volgende punten aan bod:

• Hoe staat het met de infrastructuur?
• Hoe is uw server ingericht?
• Hoe heeft u uw back-up geregeld?
• Hoe staat het met de beveiliging?
• Wat zijn uw wensen op de midden- en lange termijn?

Afhankelijk van dit onderzoek kunnen wij desgewenst een stappenplan  (Road Map) opstellen om een en ander (beheersbaar) te implementeren. Hierbij houden we uiteraard rekening met het gewenste rendement op investeringen.

En omdat wij niet gekoppeld zijn aan merken, leveranciers of andere belanghebbenden, bent u verzekerd van een ongekleurd ICT advies. Transparant en objectief. Dus wel zo eerlijk.

Wilt u meer weten over ICT advies ? Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact