Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

Webdesign

Ons design voor Uw succes

Een goede website of shop begint met een goed plan. Welk doel dient deze website, webapplicatie of webshop? Wat is de boodschap? En, wat wil de gebruiker? De antwoorden op deze vragen worden verwerkt in een functioneel webdesign ontwerp. Hierin staat exact beschreven welke onderdelen er gebouwd gaan worden. Dit bespaart kosten en tijd tijdens de ontwikkeling maar zorgt vooral ook voor een beter eindresultaat.

Aan de hand van het functioneel webdesign ontwerp gaat WX Automatisering aan de slag met het webdesign van uw website. Als er een nieuwe website wordt ontwikkeld kijken we ook altijd naar andere grafische uitingen. Uw logo, huisstijlelementen en -kleuren worden opgenomen in een herkenbaar design dat past binnen de totale marketing visie van uw bedrijf.

Wij verzorgen het ontwerp van uw website altijd zo goed mogelijk. Mocht dat nodig zijn werken we daarvoor samen met een select netwerk professionele vormgevers met ieder hun eigen specialiteiten en stijlen. Zo zorgen we voor een breed scala aan visuele mogelijkheden en krijgt u bij ons altijd een design dat bij uw bedrijf past.

Daarbij staat de bezoeker van uw website altijd centraal. Dat betekent dat we bij iedere keuze in het webdesign proces de vraag stellen hoe de bezoeker de website gaat gebruiken. Dit zorgt voor gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ervaren uw bezoekers uw website als duidelijk en prettig.

Wilt u meer weten over webdesign ?
Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact