Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

Automatisering

WX Automatisering biedt u een totaalpakket aan automatiserings diensten. Zo leveren wij naast Hardware, Software en Computersystemen, ook Cloud services, Breedbandverbindingen, VOIP telefonie, beheren wij werkstations, netwerken en servers, bieden Online Backup en bouwen en beheren uw websites.

Sinds de oprichting in 1998 heeft WX Automatisering zich ontwikkeld tot een totaalleverancier in de professionele automatiseringsbranche in de regio voor met name ZZP’ers, kleine zelfstandingen en het MKB tot 300 werkplekken.

Deze organisaties zijn in allerlei vakgebieden vertegenwoordigd; van fysiotherapiepraktijken tot adviesbureaus, van accountantskantoren tot zorginstellingen. Bij kleinere klanten doen we alles van A tot Z, bij de wat grotere klanten sluiten we naadloos aan bij de eigen IT afdeling (Demand & Supply).

Wij werken met een team van gekwalificeerde en klantgerichte specialisten. Waar nodig schakelen wij externe expertises in om u het beste resultaat te kunnen leveren.

WX Automatisering zal aan de hand van persoonlijke begeleiding en deskundig advies de juiste en praktische oplossingen vinden die bij uw bedrijfsprocessen passen, zodat u op dit moment en in de toekomst het meeste rendement uit uw ICT investeringen zult behalen.

Bij WXA draait het om realistische, praktische en verantwoorde oplossingen en implementaties, waar u als relatie en wij als totaalleverancier 100% tevreden mee zijn.

Wilt u meer weten over automatisering? Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact