Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

ICT Infrastructuur

ICT Infrastructuur

Voor WX Automatisering betekent ICT infrastructuur  de totale verzameling aan automatiseringsmiddelen en de onderlinge samenhang van deze middelen. Wij zorgen ervoor dat uw servers, besturingssystemen, opslag en netwerken met doordacht betere oplossingen goed op elkaar worden afgestemd. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw werk zonder dat u zorgen hoeft te maken over uw ICT infrastructuur.

Een flexibele en goed ingerichte infrastructuur kan met uw bedrijf meegroeien en deze groei zelfs stimuleren. Gebruikers kunnen hierdoor gemakkelijker communiceren en samenwerken. Bovendien zijn zij in staat overal en altijd te werken, op een veilige en verantwoorde manier. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkelingen zoals Bring Your Own Device (BYOD) en Het Nieuwe Werken.

Door middel van nauwkeurig plannen en ontwerpen kunt u tevens ict problemen in de toekomst voorkomen en continuïteit bieden vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. Vanaf kantoor, nevenvestiging, thuis of op locatie bij de klant.

WX Automatisering is niet alleen architect van uw nieuwe ICT-infrastructuur. We bouwen en onderhouden deze ook voor u. En of dat bij u op locatie is of een cloud oplossing maakt geen verschil.

Wilt u meer weten over ICT Infrastructuur ?
Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact