Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

ASAS – Digitale Schoolbel

ASAS - Digitale Schoolbel

De ASAS Schoolbelinstallatie is een automatisch schoolbel en signaalklok Systeem voor Scholen of Bedrijven.

Door middel van dit systeem is het instellen van bijvoorbeeld pauze signalen of een alarm zo eenvoudig als een afspraak plannen in uw agenda.

De huidige schoolbelinstallaties en alarmen voor scholen of bedrijven zijn veelal niet flexibele en omslachtig te beheren systemen zonder uitbreidingsmogelijkheden. Meestal betreft het een systeem dat vooraf ingestelde lestijden van 50 min hanteert en maximaal per week kan worden ingesteld. Ook het verschil in zomer- en wintertijd levert vaak problemen op.

Uitgebreidere systemen zijn wel voor een jaar te programmeren maar alleen met standaard lesuren. Dit houdt in dat de bel handmatig opnieuw moet worden ingesteld als er bijvoorbeeld een toetsweek is of er 10 minuten gesprekken zijn.

Uitbreiding betekent vaak vervangen voor een nieuw systeem tegen hoge kosten, waarbij de flexibiliteit even laag blijft.

WX Automatisering heeft hiervoor in samenwerking met Kiyori een oplossing ontworpen in de vorm van een compleet geautomatiseerd en digitaal schoolbel systeem, ASAS Belinstallatie. Dit alarmsysteem bestaat uit een besturingsmodule (hardware) en een modulair softwarepakket voor de aansturing en het beheer van de schoolbelinstallatie. De software is eenvoudig in gebruik en beheer.

Het geheel werkt op basis van een agenda waarin de medewerker alarm signalen op basis van uren, dagen, weken of zelfs het hele jaar rooster vooruit kan plannen, opslaan, exporteren en importeren. Tevens is er een backup en restore functie aanwezig. Wijzigingen zijn altijd mogelijk en even gemakkelijk in te stellen als een afspraak in een agenda. Het systeem kan zowel stand-alone werken of door middel van een module via het netwerk worden aangestuurd. Nooit meer de noodzaak om tijd- of schakelklokken te gebruiken !

ASAS - Digitale Schoolbel
ASAS Schoolbel: Het makkelijk te beheren weekschema

Voordelen van ASAS Digitale Schoolbel

• Eenvoudige installatie
• Agenda achtige invoerschermen voor variabele evenementen
• Eenvoudige dag-, week-, maandplanning
• Complete jaar roosters vooraf instellen
• Vakantierooster of speciale evenementen in te plannen
• Snelle wijzigingen van tijdvakken zoals het wisselen van 50min naar 40min
• Een back-up is met dit programma snel te maken zodat belangrijke gegevens niet verloren gaan

Wilt u meer weten over de ASAS schoolbel ?  Neem vrijblijvend contact op met onze installatie partner Kiyori of bel vrijblijvend met 077 374 5333.

Contact

WX Automatisering
Klompenmakerstraat 13
5961 KE Horst

+31 (0)6-83898219
info@wxa.nl

Contact