Hardware ○ Software ○ Automatisering ○ Internet ○ Clouddiensten

Onze Klanten

Als u wilt weten of een bedrijf doet wat het beloofd en ook scherp en alert blijft als u al heel lang klant bent, wie vraagt u dan ? Juist, de klanten. En dat hebben wij dus ook gedaan.

"WX Automatiseringis voor ons de afgelopen jaren een betrouwbare, deskundige en prettige partner gebleken waarbij dat stapje extra nooit een probleem lijkt te zijn. WXA heeft diverse expertises in huis, maar is ook zeker allround genoeg om op vele vlakken mee uit de voeten te kunnen. Grootste pluspunt is de flexibiliteit die WXA biedt bij spoedgevallen. Tarieven zijn marktconform."
wx automatisering ICT, Automatisering en Cloud Diensten
Ron Driessen
Directeur

Dit zeggen klanten over ons

Wij werken voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Vele ondernemers ondersteunen wij al vanaf het begin. Dat is een teken van vertrouwen in ons advies en onze kennis.

Het Examen maakt al sinds 2006 gebruik van de diensten van WX Automatisering. WXA is voor ons de ideale partner omdat ze meedenken en oplossingen op maat aanbieden. Ook over de flexibiliteit zijn wij zeer te spreken.

Willem Wagenaar
hetexamen.nl

De samenwerking met WXA is uitstekend. Er wordt actief meegedacht en gecontroleerd of alles nog naar wens is en werkt.Laura van der Sterren
chatmailtherapie.nl

WX Automatisering wijst ons op kansen en gevaren. Serviceverlening in de breedste zin van het woord. Ze geven advies waar je wat aan hebt, zijn stand by, voeren onderhoud en beheer uit achter de schermen en denken mee over oplossingen op maat.

Patrick Bierens
anco lifestyle centre

Benieuwd hoe wij ook uw bedrijf kunnen helpen?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Bellen mag natuurlijk ook op: +31683898219

wx automatisering ICT, Automatisering en Cloud Diensten